Fleksibelt behandlingstilbud
Vi har alle forskellige behov. Derfor har jeg lavet et fleksibelt psykologtilbud, der kan skræddersys til dig. Jeg tilbyder forskellige former for samtaleterapi, som er vigtige at undersøge før du beslutter dig. Læs mere og find ud af hvad der passer bedst til dig.

Individuel terapi er til dig, der har brug for at tale dine egne problemer og dilemmaer igennem. Samtalerne er kun mellem dig og mig, og vi bruger dem til det du har behov for. Jeg bruger forskellige metoder alt efter din problemstilling og dine behov. Bl.a. kognitiv adfærdsterapi, compassion focused therapy, acceptance and commitment therapy, metakognitiv terapi, intensiv dynamisk korttidsterapi og psykodynamisk terapi. Sammen finder vi ud af hvad der passer dig bedst.

Parterapi er samtaler mellem jer som par og mig. Gennem en struktureret samtale, vil I sammen få talt om det, der ellers kan være svært at få talt om derhjemme. Her handler det om at lære at lytte til hinanden igen, og forstå i stedet for at misforstå. I parterapi tager jeg udgangspunkt i metoden emotionsfokuseret parterapi.

Online terapi er til dig, der gerne vil tale med mig i dine egne trygge rammer, eller som af praktiske årsager hellere vil have psykologhjælp i din egen stue. Konsultationen kan foregå telefonisk eller online på din smartphone, tablet eller computer. Opkaldet foregår via en sikker forbindelse. Metoderne er de samme som i individuel terapi.